VIDEOFIED Представяне

Videofied е лидер на пазара на безжични алармени системи. В зависимост от алармения панел, една видеокамера с детектор може да работи до 4 години автономно с един комплект батерии. Детекторите с видеокамери на Videofied са с елементарен монтаж, с напълно безжична връзка. Сигналът се изпраща чрез GPRS/IP сигнал. При засичане на движение, камерата изпраща сигнал до дежурния мониторинг център и прави запис в реално време.

Детекторите за движение са приложими както за вътрешен, така и за външен монтаж. Може да работи при температури от -30 до +60 градуса по C. Благодарение на безжичната си връзка детекторите могат да се местят безпроблемно, което ги прави подходящи за охрана на временни обекти, полеви съоръжения, каравани и др.

Алармените панели на Videofied могат да се интегрират към вече изградени алармени системи, като осигуряват периметрова охрана с видео.

В допълнение можем само да заключим, че за всяка система за видеоконтрол е изключително предимство наличието на видеокамери с датчик за движение, които работят напълно автономно и предават безжичен сигнал.