Видеонаблюдение под наем

Търсенето на възможност за по-гъвкави варианти за видеонаблюдение налага специализираните фирми в тази област да предлагат различни варианти за ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ПОД НАЕМ. Ако до този момент не сте използвали видеонаблюдение, не сте сигурни в ползата от системите за видео контрол, ние ви предлагаме опция да ви инсталираме камери под наем. Така вие ще използвате пълния капацитет на цялата техника, без да се налага да инвестирате голяма сума пари наведнъж. И ако сте доволни от качеството на предлаганата от нас услуга, след третата година от договора за наем, наетата техника остава за клиента. За да гарантираме качеството на предлаганата от нас услуга ние предлагаме видеокамери под наем само с марката HIKVISION. Ето и нашето предложение:
тип видеокамери инсталационна такса наем на месец мин. срок на договора 
   HD-TVI камери от 1 Mpx 40 лева 15 лв/месец 1 година
   HD-TVI камери от 2 Mpx 40 лева 18 лв/месец 1 година
   IP камери от 1,3 Mpx 50 лева 17 лв/месец 1 година
   IP камери от 3 Mpx 50 лева 20 лв/месец 1 година
При инсталирането на системата за видеонаблюдение еднократно се заплаща инсталационна такса за един DVR/NVR от 40 лева, след което за него не се заплаща наем.
Всички цени са с включен ДДС и са крайни. При период на договора над 3 години, цялата техника остава в полза на клиента. При желание клиентът може да закупи цялата техника по всяко време през целия период на договора, като по този начин прекратява автоматично условията по наем на камери. Ние предлагаме две години гаранционно обслужване на всички компоненти от системата за видеонаблюдение.

За допълнителни въпроси и безплатен оглед, можете да се свържете с нас на посочените мейл или телефон за връзка.

Видеонаблюдение под наем ви дава възможност без да поемате излишно натоварване на Вашия бюджет да се възползвате пълноценно от всички възможности, които предлага видео контролът. Когато имате камери под наем, Вие получавате всички от долуизброените функции:
  • Паралелен запис от всички камери.
  • Търсене по събития, дата, час, минута.
  • Запис само при движение или по зададен график.
  • Настройка на всяка камера.
  • Възможност за видео контрол през Интернет или през GSM-мрежа.
Чрез варианта за наем на камери Вие не рискувате закупуването на некачествена техника. Всички компоненти от наетата техника са нови и в гаранционен срок.